Снимка: Getty

Парис Джексън се появи в шикозна рокля с поло яка и кожено яке в камилски цвят на събитието Beauty Party на YSL по време на Седмицата на модата в Париж в сряда. 25-годишната дъщеря на покойния Майкъл Джексън беше облечена в актуалните напоследък кафяви нюанси, като беше съчетала тоалета си с обувки в кремав цвят на висок ток, но с отворени пръсти и чантичка на Celine в подобен, бежов нюанс.

Певицата носеше светла чанта Celine с масивна златна верижка за високопоставеното събитие. Нейните дълги, светли коси бяха пуснати, но загладени назад и прибрани зад ушите ѝ. Бляскавата Парис носеше по-тежък грим, който подчертаваше сините ѝ очи. Мис Джексън беше допълнила визията си с елегантни обеци и две златни халки от двете страни на носа си. На татуираните ѝ ръце пък тя демонстрираше различни пръстени, които също привлякоха вниманието на фотографите.

Появата на Парис на това модно събитие идва, след като по-рано този месец тя подаде ограничителна заповед срещу предполагаем преследвач, който се прекатери през оградата на дома ѝ и надзърна през прозорците ѝ.

Според звездната наследница, тя вече се страхува да остане сама вкъщи, заради този мъж, който е започнал да ѝ изпраща нежелани съобщения още през декември 2019 г.

Вижте още звезди, които носят актуалните камилски цветове в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase