Снимка: БГНЕС
fallback

 Ан Хатауей разкри, че ѝ е отнело 3 години да се възстанови, след като е родила.

Актрисата призова жените да се грижат за себе си след бременността.
 
40-годишната звезда има син Джонатан на 7 г. и син Джак на 3 г. от съпруга си Адам Шулман.
 
"Хората не говорят за това и наистина ме накара да се почувствам по-добре, когато разбрах за това. Отнема 3 години тялото ти напълно да се възстанови от бременност. Не се възстанових бързо и лесно. Искам да съм много, много ясна относно това. След моето второ дете, отне всяка минута от тези три години. Оставете тялото си да бъде тяло. Няма къде да отидете.", коментира тя пред списание "People".
 
Още по темата четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

една

преди 7 месеца

Че повечето мъже са прррростаци е известно. Ама ние да се възхищаваме на разплутите им кореми и празните им джобове, да, но някой друг път. Анонимен прекали за лошата роля на децата в брака. Който ще се намразва, ще го направи и без деца. Те затрудняват живота и да, загрозяват жената, но това донякъде се оправя.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Те злобните феминистки са така.

7

анонимна

преди 7 месеца

Права е 555. Всички жени погрозняват и през бременността, и след нея, но ги лъжат колко били красиви. Да, ама не. А какво говорят много мъже за родилите по естествен начин не мога да напиша по обясними причини тук. Мъже, не си въобразявайте, че не сме наясно......Другата лъжа е колко е вредно секциото, а всички жени на гинеколози, които познавам родиха така?

fallback