Снимка: Getty

Ема Хеминг Уилис не е сигурна дали Брус Уилис е наясно със здравословното си състояние.

В понеделник основателката на Make Time Wellness, която се грижи за съпруга си от началото на годината, когато му бе открита фронтотемпорална деменция, се появи в предаването Today заедно със Сюзън Дикинсън, която е начело на Асоциацията за фронтотемпорална деменция. Двете дами промотираха Седмицата на фронтотемпоралната деменция, в която искат да повишат осведомеността на обществото относно болестта и да покажат, че хората, страдащи от нея, имат нужда от помощ.

По време на емоционалния разговор, Ема разкри повече за здравето на Брус, казвайки на водещата Хода Котб, че е напълно възможно актьорът да не е наясно какво се случва с него. По думите ѝ, в момента не може да даде окончателен отговор на въпроса дали Уилис знае какво точно е състоянието му и дали е наясно, че всъщност здравето му е влошено.

„Това, което научавам, е че деменцията е трудна. Трудна е за човека, на когото е поставена. Също така е трудна за семейството му. И това не е различно при Брус, при мен или при нашите момичета. Когато кажат, че това е семейна болест, прави са“, казва Ема.

Цялата статия, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase