Кристи и Грейс през 2006 г.; Снимка: Getty

Поговорката „Крушата не пада по-далеч от дървото“ важи с пълна сила за Кристи Търлингтън и дъщеря ѝ.

Грейс Бърнс, която се ражда от брака между супермодела от 90-те и режисьора и актьор Ед Бърнс, направи дебюта си в модната индустрия, участвайки в Седмицата на модата в Милано. Това е първото голямо дефиле за момичето, което се присъедини към моделите, представящи новата колекция за пролет 2024 година на марката Alberta Ferretti. Бърнс носеше миди рокля с едно рамо, украсена с флорални мотиви в приглушени тонове на розово, лилаво и меко зелено.

19-годишната дъщеря на Търлингтън се похвали с успеха си в социалните мрежи, споделяйки клип от дефилето. Тя благодари на дизайнерката Алберта Ферети за това, че я е избрала да бъде част от колекцията ѝ. От описанието става ясно, че шоуто се е провело в замък в Милано и включвало характерните за дизайнерката техники за драпиране и фини слоеве. Колекцията се състоеше от блузи и панталони на светлосиньо и бяло райе, както и дълги бели рокли.

Модната къща сподели снимки и видеа в социалните мрежи, описвайки новата колекция като „визия на лекота и движение, окончателно утвърждаване на женствеността, която никога не е статична“. В дефилето участваха още Ирина Шейк, а сред гостите бяха Тони Гарн, Роми Стрейд, Ед Уестуик и приятелката му и много други.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase