Снимка: Getty

Майката на Дейвид Бекъм призна, че се е страхувала, че синът ѝ „ще загуби всичко, за което се е трудил“, когато е започнал да се среща с Виктория. Сандра Бекъм дава интервю в документалния филм на Netflix, посветен на пенсионираният топфутболист.

Трейлърът, пуснат във вторник, дава поглед върху това, което се очаква от поредицата за Дейвид, която ще е от четири части и ще носи заглавието „БЕКЪМ“. Филмът описва скромното начало на звездата от работническата класа в източен Лондон до превръщането ѝ в световна футболна икона.

В двуминутния клип, показан преди старта на шоуто, който е на 4 октомври, 74-годишната Сандра говори за началото на романса на сина ѝ с Виктория през 1997 г.

Г-жа Бекъм признава, че с мъжа ѝ са се притеснявали много, че Дейвид ще се разконцентрира от кариерата си в „Манчестър Юнайтед“ заради любовта си към певицата, която по онова време беше част от най-голямата момичешка група в Обединеното кралство „Spice Girls“.

Сандра казва: „Бяхме притеснени, че той ще загуби всичко, за което е работил толкова години, защото футболът винаги е бил на първо място в живота му, а после изведнъж вече не беше“.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase