Снимка: Getty

Когато не носи черно и/или бяло, Меган Маркъл залага на бежовата гама по отношение на тоалетите си. Херцогинята на Съсекс отново се облече в кафяви нюанси на една от последните си изяви на Invictus Games в Германия.

Наскоро нейният стилист разкри, че съпругата на принц Хари предпочита да залага на „по-спокойни“ и монохромни тонове във визията си, така че едва ли някога ще я видим в по-ярки цветове или в шарени дрехи.

В четвъртия ден от Invictus Games, Меган изуми всички с елегантната си поява. Тя беше заложила на сатенена риза от коприна и широки ленени панталони в два сходни тона на бежовото. 42-годишната майка на две деца се е появявала и преди (през 2022) с въпросните панталони, които струват £1200 и са на марката Gabriel Hearst.

Тя беше допълнила визията си със слънчеви очила Miu Miu за £165 и блуза за £365 на L'agence. Кралската особа беше пуснала свободно дългата си коса, носеше минимален грим, но пък беше увеличила височината си с обувки на висок ток на Manolo Blahnik.

Комбинацията от риза и панталон още веднъж показа, че Меган обожава камилскокафяво и че като цяло тези тонове доста отиват на нейния тен.

Херцогинята, която пристигна в Дюселдорф във вторник вечерта, за да се присъедини към принц Хари, много често избира изцяло кафяви тоалети за публичните си ангажименти, още от времето когато със съпруга ѝ бяха работещи кралски особи и живееха в Обединеното кралство.


Цялата статия, четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase