Снимка: Getty

Блейк Лайвли е златното момиче на Седмицата на модата в Ню Йорк.

36-годишната актриса присъства на дефилето на Michael Kors в Бруклин в понеделник, носейки със себе си ретро стил. Основателката на Betty Buzz носеше златен гащеризон с дебели презрамки и тънък колан. Тоалетът бе изцяло в златни пайети и подчертаваше бюста на Лайвли, а крачолите бяха широки и покриваха изцяло обувките ѝ. Тънкият колан се простираше малко под коляното, добавяйки още повече драматизъм към визията.

Въпреки че Ню Йорк изпитва необичайно високи температури за началото на септември, Лайвли взе със себе си палто в бежов цвят, което сложи в скута си. Тя допълни визията с висящи кръгли обеци, които също бяха покрити с блясък. За да завърши изцяло ретро атмосферата, актрисата накъдри русата си коса на меки, диско къдрици и използва опушен грим за лицето.

Преди Блейк да прикове погледите в Ню Йорк, тя обедини сили с известния френски готвач и майстор на сладкарските изделия Седрик Гролет. Двамата изпекоха прекрасна торта, като вместо да покрие тялото си с престилка, за да се предпази от мръсотията, Лайвли носеше пуловер от Chanel с допълваща го пола. „Ежедневните“ ѝ обувки бяха розово сабо на Christian Louboutin.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase