СНИМКА БГНЕС

Нина Добрев поглези яко гаджето си Шон Уайт навръх рождения му ден, пише "People". 34-годишната актриса, станала известна с "Дневниците на вампира", сподели в Инстаграм видео, в което е монтирала моменти от партито по случай 37-ия рожден ден на Уайт.

Изпълненият със закачки клип, озвучен от "Sugar" на Робин Шулц, показва колко много са се забавлявали - танци, парти игри и водни приключения. Бившият спортист използва меч, за да разреже тортата във формата на кутия храна за вкъщи на веригата "Panda Express".

"Честит, макар и със закъснение, рожден ден, захарче!", пише Нина, цитирайки текста на "Sugar" и продължава: "Нека останем игриви и млади, без значение на колко години ставаме", пише dir.bg. Колегата на Добрев от новия филм с нейно участие "Out-Laws" Адам ДеВайн написа коментар:"Това изглежда като моят рожден ден мечта".

През април Уайт коментира пред "People" дали има планове за годеж с Добрев след вече три години заедно. "В момента просто се наслаждаваме на времето си заедно. Без напрежение. След Олимпиадата най-накрая получих свободата си да правя каквото и да е. И нека просто да се забавляваме, да бъдем заедно и да се подкрепяме - това казах на Нина", казва той и добавя: "Но никога не се знае. Ще видим какво ще стане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase