Снимка: БГНЕС

Григор Димитров може и да приключи рано-рано участието си на US Open, но бързо намери ново занимание, с което да си уплътни свободното време. Нашенецът напусна Ню Йорк и кацна във Венеция, за да придружи приятелката си, Мадалина Геня, на филмовия фестивал.

През уикенда Гришо и възлюбената му бяха сред последните гости на светското събитие, което приключи в неделя с раздаването на големите награди. Престижният „Златен лъв“ отиде в ръцете на Йоргос Лантимос, който се представи с филма „Клети създания“, в който главната роля се изпълнява от Ема Стоун. Въпреки че Мадалина Геня не участва в нито един от представените филми, тя все пак успя да прикове погледите на червения килим.

Красивата румънка обаче не беше сама във Венеция, като до нея плътно беше застанал Гришо. Двамата пристигнаха с лодка, позирайки пред фотографите. Гения беше облечена в красива бяла рокля с тънки презрамки, която допълни с пернати ръкави. Българинът пък изглеждаше повече от елегантно, облечен с тъмносин костюм и със слънчеви очила.

В началото на видеото Мадалина позира сама, но няколко секунди по-късно към нея се присъединява и Гришо за няколко снимки. Той целуна приятелката си по челото и устните, след което остави цялото внимание да се насочи към нея, напускайки сцената.

Снимки на двойката можете да видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase