Снимка НОВА
fallback

 "Мис Варна" Елизабет Кравец стана и "Мис България" на пищно парти снощи. 17-годишната красавица живее у нас от 10 години, майка й е българка, а баща й е украинец с еврейски корени. Момичето е родено в Израел. Тя е състезателка по спортни танци - 4 пъти републиканска шампионка и седма в света.

Нейни подгласнички станаха Илияна Борисова, "Мис Шумен" на 17 г. и "Мис Чирпан" - Наталия Вончева на 22 г.

„Не съм очаквала какво ще стане, много съм щастлива, емоциите са много”, заяви Елизабет Кравец в първото си телевизионно интервю след конкурса, който спечели, предава NOVA. „Аз съм българка, просто съм със смесен произход. Българка съм, варненка съм”, категорична е Елизабет Кравец.

„Шампионка по спортни танци съм. Сцената ми е като втори дом. Републикански шампион съм и седма в света. Готвя се за световно първенство – 26 ноември в Белгия”, разказа Елизабет Кравец.

Красавицата иска да учи дерматология и моден дизайн.

Първата подгласничка Илияна Борисова, която преди това спечели конкурса „Мис Шумен” е още ученичка. Иска да се реализира в областта на хуманитарните науки, ще учи психология и мечтае да работи за оставането на младите хора в България.

Втората подгласничка Антония Ванчева е „Мис Чирпан”. От скоро се явява на конкурси за красота, иначе учи актьорско майсторство. Иска да е актриса и да изиграе някоя силно драматична роля.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

115

Анонимен

преди 7 месеца

До до 120това според кой? Само според русоробите.Отделно вече да си руснак е срамно, защото светът разбра що за фашисти са. Да не говорим, че терминът Рус си принадлежи на Киев, но москалите си присвоиха украинската история, понеже са били нищо повече от едно блато, то и сега няма с какво да се похвалят, и православието, предадено им от българи, опорочиха

114

Анонимен

преди 7 месеца

Русофилите получиха микроинсулт от новината, че украинка е Мис България.хах, милеят си за хубавата Миртофанова

113

Анонимен

преди 7 месеца

АКО Е ПОЛИТКОРЕКТНО МИС БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ ПАПАГАЛЧЕ ВЕРВАЙТЕ МИ ЩЕ СТАНЕ...

fallback