Снимка: Getty
fallback

Дани Мастерсън, който през май беше обвинен за изнасилването на две жени, чу присъдата си от 30 години до доживотен затвор.

Преди актьорът от „Шеметни години“ да бъде осъден, двете жени, които твърдят, че ги е изнасилил, дадоха показания за случилото се. Според Variety, членовете на семейството на Мастерсън, включително съпругата му Бижу Филипс, са били в съдебната зала и са чули всичко, включително и произнасянето на присъдата му. До този момент няма официално становище от говорители на фамилията.

„Когато ме изнасилихте, вие откраднахте от мен. Това е актът на изнасилване – кражба на духа“, казва жертвата, която твърди, че Мастерсън я е насилил сексуално през 2003 година. Тя допълва, че светът ще бъде едно по-добро място, след като актьорът отиде в затвора и го нарече „жалък“ и „напълно жесток“.

Другата жертва казва пред съда, че е уверена, че мястото на Мастерсън е зад решетките, защото по този начин жените, с които е влизал в какъвто и да е контакт, ще се чувстват в безопасност. „Много съжалявам и съм толкова разстроена. Иска ми се да го бях докладвала в полицията по-рано“, казва тя.

Цялата статия четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Много ясно

преди 7 месеца

Ами вече никой не иска да ги "изнасилва" и са си спомнили добрите стари времена, за да изкарат някой лев. Никой не чака 20 години за да се оплаче. Поредната партенка.

43

жена съм

преди 7 месеца

Това не е нормално, трябва да има давност! Сетили се да пискат след 20-30г.!!! И защо само хора с пари са обвиняеми, а?

42

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 50 и трябва нотариална заверка както на документа, така и на самия акт.

fallback