Снимка: Getty

Кристин Баумгартнер, отчуждената съпруга на Кевин Костнър, се опитва да отмъкне колкото се може повече финансови дивиденти от развода, но се оказа, че ще трябва да изплати на актьора сериозна сума заради таксите по делото.

Последното развитие по бракоразводния случай между двамата е, че дизайнерката на чанти ще трябва да плати повече от 14 000 долара на бившия си съпруг, за да покрие съдебните разноски, които, според него, е натрупал, докато се е опитвал да получи отговори относно нейното разбиране на предбрачния им договор. Според съдията, твърдението на Костнър кореспондира с реалността и актьорът напълно заслужава да получи някакво обезщетение за действията си.

В молба, подадена в съда в Калифорния преди месец, адвокатите на Кевин молят съдията да накара Кристин да отговори на въпросите им, твърдейки че тя отказва да оповести всичките си твърдения относно валидността на предбрачния договор. В документите, подадени от адвокатите на звездата, пише, че възраженията, които Баумгартнер изявява, в опит да не разкрие твърденията си, са несериозни. „Тя казва, че не разбира думи като „разбрано“ и „преговори“, така че не може да отговори на твърденията“, пишат адвокатите на Костнър.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase