Снимка: Getty
fallback

Пипа Мидълтън се появи в супер атрактивна червена рокля с волани на сватба на езерото Комо, Италия, няколко дни преди 40-ия си рожден ден, който беше вчера - 6 спетември. По-малката сестра на Кейт Мидълтън удиви всички с драматичния си външен вид, появявайки се със своя съпруг на сватбата на базираната в Лондон инфлуенсърка Бел Портър с Макс Робинсън. Въпросната дълга, алена рокля не е нещо скъпо или дизайнерско, а е на марката Phase Eight и струва 540 щатски долара.  

Колкото до Пипа, тя достига своя специален юбилей днес, но както се вижда продължава да изглежда в топ форма.  

Пипа, която е омъжена за милиардера Джеймс Матюс, вече е майка на три деца, но тялото й по бански нищо не подсказва този факт. Сестрата на съпругата на принц Уилям показа стегнатата си физика в розов бански от две части, докато се наслаждаваше на ден край басейна по време на италианскагта си ваканция. Снимките бяха публикувани ексклузивно от сайта Page Six.

Пипа и 48-годишният Матюс сключиха брак през 2017 г. и вече са родители на две дъщери - Грейс и Роуз, и на един син - Артър.

Цялата статия за Пипа и нейнит снимки можете да прочете и видите в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

една жена

преди 8 месеца

До Анонимен 12 Не знам дали имам право да оборя такъв голям познавач на жените :), но на мен лично изобщо не са ми мечта Мидълтънови.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Не мога да разбера защо превъзнасяте жени, дето през живота си за 5 стотинки работа не са свършили, цял взвод хора им слугуват и разполагат с неограничени средства. Изглеждала добре.... При толкова свободно време и пари бих казала че изобщо не изглежда добре. То аз дето съм 8 часа на работа и не мога да си позволя скъпи процедури, съм по-добре от нея. И нищо лично, но подобни персони не трябва да са еталон за обществото.

12

Itso

преди 8 месеца

Бих и го туpил, но не с особенно желание.

fallback