Снимка: Getty

Дуа Липа разкри тайната на невероятния си сексуален живот, докато говори за интимните си връзки в седмичния си подкаст. 28-годишната поп звезда призна, че смята, че двойките трябва да бъдат напълно честни относно това, от което се нуждаят сексуално, за да има успех връзката им.

Дуа каза, че й се струва "странно" да не обсъжда темата и вярва, че всеки срам и неудобство около темата "секс" трябва да бъде оставен пред вратата на спалнята.

Звездата, която в момента има връзка с 42-годишния музикален продуцент и режисьор Ромен Гаврас, каза: „Да не говориш за секс с човека, с когото правиш секс, е странна аномалия за мен. Мисля, че е важно да нормализираме разговора около секса и да го превърнем в тема, за която можем да говорим по-свободно, за да можем да се освободим от срама, който го заобикаля.“

Споделяйки своята тайна за трайна любов Дуа казва, че тя е в това да намираме забавлението един в друг. „Трябва да поддържаш нещата свежи в отношенията. Да намериш начини да продължиш да бъдеш любопитен към партньора си. Толкова много от това, което чета за връзките тези дни, е за „фазата на съквартиранти“, когато живееш с партньора си под един покрив, но вече двамата не сте романтично обвързани."

Източник: Tialoto.bg

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase