Снимка: Getty

Джъстин Теру беше уловен от папараците да се целува с актрисата Никол Брайдън Блум по време на вечеря в Ню Йорк  52-годишният актьор и 29-годишната Блум бяха забелязани във видимо добро настроени да пият напитки в "Altro Paradiso" в Голямата ябълка в понеделник.

След това двойката се премести в бар "Ray's Bar" в Lower East Side, на който Теру е съсобственик. Там пък Джъстин беше сниман да прегръща Никол. Според сайта Page Six, бившият съпруг на Дженифър Анистън очевидно има романтична връзка с младата си колежка.

Не е ясно откъде Теру и актрисата, която участва в предстоящия втори сезон на сериала "The Gilded Age" на HBO, се познават. Никол е дъщеря на покойния журналист Дейвид Блум. По време на смъртта си, той беше в Ирак, отразявайки войната за Today.

Никол написа сантиментален пост за баща си в Instagram през април. „На днешния ден, преди 20 години, баща ми загина, докато отразяваше войната в Ирак. Завинаги горда с него, възхитена от чувството му за хумор и възхитена от неговата интелигентност и отдаденост на истината.“.

Цялата статия за Теру и снимки на новата му приятелка, можете да прочетете и видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase