Снимка: Getty

Всички знаем, че е добре да поддържаме здравословно тегло през цялата година, но понякога забравяме за режима, особено когато сме на почивка. Подобно разглезване обаче явно не попада в списъка на Салма Хайек, която отново ни впечатли със снимка по бански.

Актрисата, която вече е определяна като кралицата на плажните тоалети, е на почивка в Мексико, където се наслаждава не местните красоти и плажовете. 56-годишната красавица публикува снимки от ваканцията, с които впечатли всичките си последователи и ги накара да се зачудят откъде Салма има сили и воля да поддържа подобна физика, дори през лятото.

За да се слее напълно с тюркоазената вода в Мексико, Хайек облече цял бански в същия цвят, който чудесно описва фигурата й. Моделът на Gucci е с повдигащ бюста ефект, което още повече привлече погледа на феновете на актрисата, особено тези от мъжки пол. Държейки слънчевите си очила в една ръка, Салма сякаш се е гмуркала само няколко секунди преди снимката, ако съдим по мократа й коса.

"Понякога косата ти решава да ти се подчини, когато най-малко очакваш или пък когато най-малко имаш нужда от това", написа звездата под публикацията.

Цялата статия за Салма и снимките й по бански можете да прочетете и видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase