Снимка: БГНЕС
fallback

Дженифър Лопес определено знае как да се забавлява и да изглежда добре по време на лятната си почивка.

Актрисата и певица наскоро беше забелязана да се наслаждава на ваканцията си в Италия, пазарувайки на известния остров Капри, след което се качи в частната си яхта, на която събира тен от няколко седмици. Тя дори намери време да попее за гостите в известен ресторант, показвайки че може съвсем спокойно да съчетава полезното с приятното.
 
Облечена в сексапилно черно горнище на бански с халтер деколте и бели дънки, Джей Ло обиколи местните магазини за дрехи и сувенири в Капри. Тя допълни визията с бяла разкопчана риза с дълъг ръкав, черна шапка с широка периферия и черни слънчеви очила. Плетената ѝ чанта беше напълно подходяща за всички артикули, които звездата можеше да си купи, поради големия си обем.
 
Лопес, която отбеляза 54-ия си рожден ден през юли, посети местен ресторант, където опита и няколко италиански специалитета. Малко след това тя бе забелязана да пристига в Нерано – селце на крайбрежието на Амалфи, привличащо туристите със своите автентични храни и малки, живописни улички. За разходката там Лопес смени тоалета, обличайки флорална рокля, комбинирана с бели слънчеви очила.
 
Кадри на стилната Дженифър Лопес по време на нейната почивка в Италия - вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 8 месеца

По стръмните склонове на Амалфи с нейното ремарке трябва сигурно не е лесна работа.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Тя при родата ве!

1

Анонимен

преди 8 месеца

Добре

fallback