Снимка: Getty Images

 През миналия уикенд Сандра Бълок преживя опустошителната загуба на дългогодишния си партньор Брайън Рандъл. 57-годишният бивш модел и фотограф почина след тайна 3-годишна битка с коварната болест ALS (Латерална амиотрофична склероза или т. нар. мускулна атрофия).

 
Двамата се срещнаха за първи път през 2015 г., след като той снима рождения ден на сина ѝ Луис, пет години след трудния ѝ развод със състезателя по мотокрос Джеси Джеймс.
 
На големия екран Сандра изигра редица романтични роли, но извън киното нейният любовен живот е подложен на брутални бури. А ето и повече за бурните връзки на Бълок през годините, включително минали романси с Райън Гослинг, Матю Макконъхи, Тейт Донован и др.

Брайън Рандал (2015-2023)

Сандра и Брайън започнаха да се срещат няколко месеца след запознанството си на сватбата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру същата година.
 
Двойката няма деца заедно, но Бълок има две осиновени – син Луис, на 13, и дъщеря Лайла, на 11 години, а Брайън има голяма дъщеря на име Скайлър от предишна връзка. Актрисата беше в процес на осиновяване на второто си дете, когато нещата между нея и Рандал станаха сериозни.
 
Тя се сближава с него, след като го наема като фотограф да прави снимки на петия рожден ден на сина си. През 2021 Сандра описа Брайън в шоуто на Джейда Пинкет-Смит като „светец“, „любовта на живота си“, „истински християнин“ и „чудесен пример за децата ми“. Тя каза: „Аз невинаги съм съгласна с него и той невинаги е съгласен с мен, но той е точният родител за тях.“
 
В понеделник семейството на Рандал потвърди смъртта му пред списание People.
 
„С голяма тъга споделяме, че на 5 август Брайън Рандал почина мирно след тригодишна битка с ALS“, се казва в изявлението. „Брайън избра да запази борбата си с ALS в тайна и тези от нас, които се грижехме за него, направихме всичко възможно, за да уважим молбата му“, написаха още близките му.
 
„Ние сме безкрайно благодарни на неуморните лекари, които се ориентираха в картината на това заболяване с нас, и на удивителните медицински сестри, които станаха наши съквартиранти, често жертвайки собствените си семейства, за да бъдат с нашите“, се казва още в изявлението.
 
Въпреки миналите си разбити сърца, Сандра сподели през същата година, че е „толкова щастлива, че Вселената ѝ е изпратила правилния мъж, с когото да отгледа децата си.“
 
„Намерих любовта на живота си“, каза Бълок за Рандал през 2021 г. „Имаме две прекрасни деца – три деца, заедно с по-голямата му дъщеря. Това е най-доброто нещо, което някога ми се е случвало“, каза още звездата.

Крис Еванс (2014)

През 2014 г. се появиха слухове, че звездата на Marvel усилено „преследва Сандра“. По това време източник каза пред списание Us Weekly, че двойката е присъствала на вечеря с приятели в ресторант Craig's и че двамата са прекарали нощта в разговори. Вътрешният човек отбеляза, че Крис, който е със 17 години по-млад от Сандра е „напълно неин тип“.
 
Бълок така и не потвърди слуховете за романтика, казвайки, че с Еванс са само приятели. По време на кратката си връзка двамата бяха снимани на вечеря няколко пъти. Две години по-рано, през 2012 г., Крис разкри пред списание Details, че има плакат на Бълок на стената на спалнята си.
 
Останалите мъже в живота на Сандра Бълок и с кого как приключи историята - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase