БГНЕС

Жизел Бюндхен продължава да се фокусира върху завръщането си към модата на фона на слуховете за новата връзка на Том Брейди с Ирина Шейк.

Докато медиите се чудят дали между футболиста и моделката има нещо повече от близко приятелство, бразилската красавица показва, че по никакъв начин не се интересува от случващото се в живота на вече бившия си съпруг. Вместо това тя се наслаждава на модния си ренесанс, участвайки в множество рекламни кампании, последната от които доказа, че сексапилът наистина няма срок на годност.
 
43-годишната Бюндхен участва в лятната рекламна кампания на италианската марка Arezzo, която вече показва моделите си за 2024 година. Линията носи името Dream On, напълно подходящо за новата глава от живота на Жизел. Красавицата продължава да мечтае за повторно покоряване на модните върхове, за да вдъхне увереност в жените по цял свят и да им покаже, че не трябва да позволяват на годините да спират порива им.
 
Заснета на красив син фон и позирайки пред голям стъклен аквариум, наподобяващ океанска среда, Бюндхен носи черен прозрачен костюм и неоново-жълти обувки, комбинирани с чанта в същия цвят. Тя се е опряла на една от страните на аквариума, а около нея се виждат цветни корали и океанска флора. 

В името на природата – Жизел Бюндхен със стара рокля на червения килим  

Разводът ѝ се отразява добре – Жизел Бюндхен позира само по токчета и риза

 

 

Жизел Бюндхен блести в червено на първата си корица след развода

На друга снимка виждаме бившият ангел на Victoria's Secret да носи черен драпиран топ и пола, вдъхновени от гръцкия стил, комбинирани с бели равни сандали, украсени с рози. Косата ѝ е оформена на две равни части, които се борят за първото място по блясък, а на ръката си носи големи прозрачни луцитни гривни.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Instagram Oficial da Arezzo (@arezzo)

 
Още за фотосесията на модела и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase