Getty

Меган Маркъл може да напише нова книга. Но този път тя няма да е детска, а посветена на семейните отношения. Според слуховете, очаква се тя да разкрие какви са недостатъците на принц Хари в новия си проект на хартия. В него тя може да разкрие подробности какъв е той като съпруг и баща на двете им деца.

По-рано бе съобщено, че синът на Чарлз III се почувствал засрамен от това, че не е направил повече, за да се погрижи за психичното здраве на жена си, докато са били във Великобритания.
 
Смята се, че в момента херцогинята на Съсекс работи по мемоарната си книга, която ще бъде подобна на тази на нейния съпруг. По данни на The Mirror, тя ще включи разкази за живота им, в които ще има множество лични разкрития за техния петгодишен брак.

Меган няма да скрие нищо от аудиторията
 
Подобно на разкритията на Хари в „Резервен“, Маркъл не смята да спестява подробности за отношенията им. И най-вероятно ще започне с истории от техните първи срещи, през брака, строгия кралски протокол и решението да се отделят от британското кралско семейство.
 
Самият Хари намекна в книгата си и в техните документални сериали в Netflix, че му се иска да е направил повече, за да помогне на жена си и да я защити по време на нападките от страна на роднините му и пресата на Острова.
 

Меган Маркъл на романтична вечеря с принц Хари за рождения ден

Принц Хари и Меган Маркъл планират преместване в Малибу

Нов провал: Проектите на Меган Маркъл и принц Хари в Netflix са спрени, заради стачката на сценаристите

„Бях съсипан. Знаех, че тя се бори, и двамата се борихме, но никога не съм мислил, че ще стигне до този етап и от факта, че стигна до този етап, се почувствах ядосан и засрамен“, каза той в документалната поредица, визирайки нейните мисли за самоубийство.

Още за книгата на Меган Маркъл и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase