Снимка: Getty Images
fallback

Том Брейди и Ирина Шейк са били забелязани на романтична суши среща само няколко дни след като романса им беше разкрит, ексклузивно от сайта Page Six.

Очевидец разкрива, че бившият играч на американски футбол и руският супермодел са се насладили на уединена вечеря за двама в ресторанта "Sushi Azabu" в квартал Трайбека в Ню Йорк на 28 юли.
 
„Обядвах на щанда за суши и докато привършвах с яденето си, Том Брейди влезе“, споделя източникът, добавяйки, че служителите на ресторанта веднага ескортирали пенсионирания спортист до „самостоятелна стая“.
 
Няколко минути по-късно, докато въпросният източник е  бил пред ресторанта и е разговарял с приятели, се е появила и Ирина, която е била отведена от персонала в същата стая.
 
„Бяха само двамата“, обяснява вътрешният човек пред изданието. „Явно двамата просто искаха да си бъдат в техния малък свят. Очевидно не желаеха да бъдат сред други хора."
 
Информаторът разказва още, че Брейди е бил облечен много небрежно за срещата си с красавицата - с тениска, дънки и маратонки, докато Шейк е била доста по-елегантна, пременена като за истинска романтична среща.
 
46-годишният куотърбек и 37-годишната бивша половинка на Брадли Купър влезоха в заглавията на жълтите медии след каато на 24 юли бяха уловени от папараците да влизат в дома на Брейди в Лос Анджелис, а след това бяха заснети в неговата кола, където се виждаше, че той нежно гали лицето на Ирина.
 
Още за срещата на новата звездна двойка и кадри - вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 8 месеца

Какъв е тоя дзвер на снимката? Верно ли туй роналдо го е мандръсал? Че то Роналдо по-нежен от туй.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя е, или много умен, или много залюпен.

7

Анонимен

преди 8 месеца

рускаа разпоретинааа. ЗА 2 водки или едно суши ще надуе кавалаа:)) Вече не знам кой не е храни тая уфсъ

fallback