Снимка: Getty Images

Какво бихте си казали, ако видите Кейт Мидълтън да влиза в кръчма, придружена от едно от децата си? Може би ще възкликнете нещо от сорта на: „Невъзможно“. На пръв поглед е трудно една кралска особа да посещава подобен обект без да има основателна причина за това. Камо ли ако с нея има дете. Но винаги може да има изключение от правилата, които тя обикновено спазва.

Наскоро съпругата на принц Уилям е забелязана да посещава пъб в южен Лондон. Заедно с нея е била принцеса Шарлот – нейното второ дете. Двете обаче не са влезли, за да пийнат по нещо в горещините, а заради нещо съвсем друго.
 
Както всяко друго дете и наследницата на Уилям и Кейт е непредсказуема. Оказва се, че тя променила плановете на майка си и нейния екип, без да иска.

Мидълтън завела Шарлот до тоалетна

Майка и дъщеря пътували в черен Range Rover през британската столица. В един момент принцесата споделила с майка си, че трябва да спрат, за да отиде до тоалетна.
 
Кейт Мидълтън веднага слязла от колата с дъщеря си и двете се отправили към най-близкото заведение, което се оказало местен пъб.
 
Преди двете да влязат в заведението, служителка в цивилни дрехи, която ги придружавала, попитала учтиво дали могат да ползват тоалетната. От персонала отговорили, че няма проблем, особено щом имат толкова важен посетител като малката Шарлот.
 
„Седях на обичайния си стол и когато вдигнах глава, видях Кейт Мидълтън и нейната дъщеря – принцеса Шарлот. Те не стояха в кръчмата повече от десет минути. Изглеждаха много мили, напълно нормални. Кейт държеше дъщеря си за ръка", разказва Маги Маккини, редовен клиент на пъба.
 
Още по темата - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase