Снимка: Getty Images
fallback

 Две от най-разпознаваемите икони в историята на поп музиката – Мадона и Бионсе застанаха рамо до рамо с дъщерите си зад кулисите на турнето на втората – Renaissance в Ню Джърси!

 
Епичната снимка се появи в онлайн пространството за радост на феновете и на двете музикални кралици. На снимката Мадона позира с Бионсе след концерта ѝ на Metlife Stadium, като използва историята си в Instagram, за да сподели този миг с последователите си.
 
На кадъра, взет зад кулисите, Бионсе позира в центъра, облечена в копринена черна роба. До дясното ѝ рамо стои Мадона, която носи мрежести чорапи, кубинки, цветен комплект от къси панталони и риза, и черен корсет.
 
Осиновената 17-годишна дъщеря на поп звездата – Мърси, сияе от гордост, докато позира до Бионсе, облечена в синьо-бяло яке и бели панталони.
 
Близначките на Мадона – 10-годишните Стела и Естер също изглеждат развълнувани в компанията на изпълнителката на хита Single Ladies.
 
Най-отпред, в центъра на кадъра, се намира малката дъщеря на Бионсе – 6-годишната Руми. Тя носи сребрист потник с дънкови шорти и високи кецове.
 
Общите снимки на двете изпълнителки с наследниците им можете да видите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Vader

преди 9 месеца

Като гледам тенденциите - точно там ще бъде. Или някое като него.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Кво му е историческото бихте ли ни осведомили ? Ще бъде ли включено събитието в учебниците ?

fallback