Снимка: Getty Images

Кейт Бекинсейл посрещна 50-годишния си юбилей със стил и сексапил.

Актрисата сподели няколко празнични снимки от изпълненото си с „любов и блясък“ парти за рождения си ден в неделя. От кадрите се вижда, че звездата блести в боди, покрито с кристали Swarovski, с което отбелязва влизането си в ново десетилетие.

„Най-невероятният рожден ден продължава .. какво парти – пълно с любов, блясък и най-страхотните хора“, озаглави публикацията си тя в Instagram.
 
На снимките актрисата от "Знак на съдбата" носи поло боди без ръкави на марката Cavanagh Baker (с цена от 2700 долара), ръчно украсено с камъни Swarovski.
 
Звездата от „Ван Хелсинг“ е съчетала бодито си с обувки на високи токчета на платформа, а за допълнителен шик към визията си, тя е добавила огромна пелерина от пера на Nicole + Felicia Couture с дълъг шлейф.
 
Косата й пък е вързана на красива опашка, декорирана с голяма черна панделка, а на ушите й проблясват диамантени обеци.
 
От кадрите в социалната медия се вижда, че Кейт е купонясвала с приятелите си, сред които са били Деми Мур, Адам Ламбърт, Деми Ловато и др.
 
По-късно същата вечер звездата се е пременила в секси червена кадифена рокля, която е втората й визия за специалния й рожден ден.
 
Кадри от рождения ден на Кейт Бекинсейл със сексапилните тоалети - вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase