Снимка: БГНЕС
fallback

 Лятото на Шакира продължава. Певицата се опитва да разсее съмненията, че има връзка с Луис Хамилтън. Ала в последно време е доста трудно, защото папараци я дебнат отвсякъде. Наскоро стана ясно, че през последния месец двамата си наели вила на Ибиса, където да се срещат тайно.

Певицата и известният състезател на Формула 1 се видели три пъти във вилата за последния месец. Което ни кара да мислим, че те са повече от приятели.

 
Според източник на испанския телевизионен канал Telecinco, Шакира и Хамилтън посещавали вилата късно вечер, след като служителите на обекта вече си били тръгнали. По този начин искали да бъдат сигурни, че никой няма да ги види. Уви, плановете им обаче били осуетени.
 
„Когато работниците си тръгнаха, певицата остана сама с личния си ескорт и получи посещение от Хамилтън“, коментира информаторът на изданието.
 
Шакира и Луис разговаряли дълго
 
Междувременно шофьорът на Хамилтън е чул как двойката разговаря с часове. Той обаче не коментира подробности за това дали неговият известен шеф е останал да пренощува във въпросната вила.
 
Още по темата - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен16 Мчи то си яснно ко...наибисали са са

14

Анонимен

преди 9 месеца

И ко са правили във вилата в ибиса , да не му е правила мусака?

13

Алекс

преди 9 месеца

Какви са тези разговори с часове? Люис да се захваща за работа.Шакира ги предпочита по-млади.

fallback