Снимка: БГНЕС

Изглежда има нарастващ разрив между две двойки знаменитости:. Дейвид и Виктория Бекъм и дългогодишните им приятели принц Хари и Меган Маркъл.

Причината се оказва, че първите са обвинени в изтичане на информация за семейство Съсекс. Според някои фенове именно футболистът и съпругата му са изнесли част от личната информация за кралската двойка в пресата.

Според анонимен вътрешен човек приятелството на знаменитостите е приключило. Източник каза пред The Daily Mail, че Дейвид е "дяволски бесен" след обвиненията, излезли по време на напрегнат телефонен разговор с принц Хари. 
 
„Сега примирие е малко вероятно“, подчерта вътрешният човек, припомняйки, че по едно време Бекъм подкрепи преместването на Меган Маркъл в Обединеното кралство и сватбата в Съсекс.
 
Съобщава се, че след битката Меган е сменила една Виктория с друга. Сега тя се сприятелява с Виктория Джаксън, козметичен магнат и съседка на двойката в Монтесито.
 
„Виктория Джаксън е вдъхновяваща сила. Тя изгради бизнес, но и преодоля несгодите в личния си живот. Тя и Меган са свързани на много нива. Те са много близки, обожават се един друг “, увери източникът.
 
Още за разваленото приятелство между двете семейства - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase