Снимка: БГНЕС/ЕРА

Дни след като видеоклип показа как рапърката Карди Би хвърля микрофон по човек в публиката си, полицията в САЩ съобщи, че е започнала разследване, предава АФП.

На кадрите, които обиколиха социалните мрежи, се вижда как звездата от "WAP" отвръща на удара, след като посетител на концерт хвърля по нея напитка по време на шоу в Лас Вегас.

Тя прави кратка пауза, преди да хвърли микрофона обратно в същата посока, докато човекът, който очевидно е хвърлил течността, се извинява, а служителите по сигурността се намесват.

В някои видеоклипове онлайн обаче се вижда, че микрофонът попада в друг фен на публиката.

От столичната полиция на Лас Вегас съобщиха, че една жена е подала сигнал.

"По данни на жертвата тя е присъствала на събитие на 29 юли 2023 г. в обект, намиращ се в квартал 3500 на булевард "Лас Вегас". По време на концерта тя е била ударена от предмет, който е бил хвърлен от сцената", се казва в изявление на полицията до американските медии.

В изявлението на полицията не се споменава името на Карди Би, но датата и мястото съвпадат с нейното шоу.

Подобни инциденти

През юни мъж хвърли телефон по Бебе Рекса по време на концерт в Ню Йорк, в резултат на което певицата попадна в болница.

Същия месец по време на концерт на певицата Пинк в Лондон зрител хвърля върху сцената торбичка, за която се твърди, че съдържа пепелта на майка му.

Миналата година пък Хари Стайлс добродушно прекъсна концерт в Ню Йорк, след като някой хвърли пилешко кюфте в негова посока.

През декември фронтменът на Guns N' Roses Аксел Роуз обеща да спре да хвърля микрофона си в публиката в края на шоуто, след като според съобщенията в Австралия е пострадал фен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase