Снимка: Getty

Сандра Бълок безспорно е една от най-обичаните актриси. През десетилетната си кариера в Холивуд тя успя да избегне всякакви скандали, противоречиви интервюта и любовни триъгълници. В историята ще остане единствено талантът и огромната ѝ усмивка, които ни радват от екрана и по време на фестивали и промоционални турнета.

На 26 юли Бълок навърши 59 години, макар те въобще да не ѝ личат. По случай рождения си ден, актрисата получи множество поздравления не само от фенове, но и от колеги, показващи че е обичана навсякъде. Едни от най-впечатляващите публикации в социалните мрежи в чест на рожденичката бяха от Райън Рейнолдс и Дженифър Анистън. И двамата споделиха едни от любимите си спомени с Бълок – на екрана и в реалния живот.

В типичния си шеговит стил, Рейнолдс публикува видео от гола сцена със Сандра от филма „Предложението“. Романтичната комедия от 2009 година разказва за ужасна шефка и нейния подчинен, които трябва да се правят на женени, защото визата на дамата изтича. За да може да преминат успешно теста, доказващ истинността на брака им, двамата трябва да се опознаят напълно само за няколко седмици, което ги поставя в забавни ситуации.

Цялата статия можете да  прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase