Getty

Принцовете Хари и Уилям може да враждуват и да живеят далеч един от друг, но имат един и същи подход за отглеждането на децата си. Според кралски биографи, още преди двамата да се разделят, те сключили споразумение, за да може техните наследници да водят по-нормален начин на живот от тях. 

Макар по-малкият син на Чарлз да ядоса роднините си с признанията в своята биографична книга, няма спор, че той е на едно мнение с брат си за това, че децата им имат нужда от нормално детство. Именно такова самият той няма след скандалния развод на родителите му и нелепата катастрофа на принцеса Даяна.
 
Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл се преместиха в Америка, за да заживеят много различен живот от този, който имаха в Обединеното кралство. Близки до тях предполагат, че те са искали да го направят преди децата им да станат твърде големи, за да се сблъскат с преследването на папараците и писанията в медиите. Все пак второто се роди именно в Калифорния.
 
Братята следват желание на майка им
 
Смята се, че различията между наследниците на настоящия британски крал свършват там, където започва възпитанието на децата им. И тъй като майка им приживе е искала те да водят възможно най-нормалния живот, днес те следват този неин съвет.
 
Кои са основните принципи, следвани от принцовете Хари и Уилям за децата им?

„Нормален“ живот далеч от медиите
 
Принц Уилям и принцеса Кейт се преместиха в малка вила в Уиндзор миналото лято. Според официалното съобщение на Бъкингамския дворец, те са пожелали да бъдат далеч от шума на Лондон. По този начин, използвайки просторната градина в двора им, те искали да дадат повече свобода на децата си. Преди това, докато бяха в апартамент в двореца Кенсингтън, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи бяха държани по-изкъсо, като не трябваше да се отделят от гледачките си.
 

Принц Уилям е по-добър и грижовен татко от баща си Чарлз

Уилям и Кейт обмислят дали да пратят принц Джордж в интернат

Кралски експерт: Кейт запълнила празнотата в живота на Уилям

От своя страна принц Хари и жена му Меган се отказаха от задълженията си на кралски особи. Това бе продиктувано от напрежението и непрекъснатото преследване от страна на папараци и журналисти на Острова. Освен това, заради отношението към тях от някои членове на семейството, те се решиха да заминат за САЩ. И така да бъдат по-далеч от светлината на прожекторите, с което да заживеят като обикновени хора.

Още за възпитанието, което Уилям и Хари искат да дадат на наследниците си, както и други новини за звезди, ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase