БГНЕС

Меган Маркъл е била предупредена да внимава с Кейт Мидълтън. Според източници на The Mirror, съпругата на принц Уилям не желаела да говори по неин адрес където и да било.

Първоначалната информация сочи, че принцесата на Уелс не се притеснява да се опълчи на снаха си и е готова „да играе мръсно“, ако се наложи.
 
Вътрешен човек на Маркъл в кралския двор ѝ разкрил, че Кейт е на тръни заради факта, че съпругата на Хари може да огласи някоя тайна, свързана с нейното семейство.
 
В началото на тази година се заговори, че след мъжа си, херцогинята на Съсекс планира да напише мемоари. Със своите признания тя може да съсипе още повече роднините на Хари, които се разочароваха от неговите разкрития.

Може да има и нов документален филм с Меган
 
По последни данни, Меган и нейният екип обсъждат идеи с Netflix. След едноименните документални сериали за нея и принц Хари, които бяха пуснати в стрийминг услугата по-рано тази година, мнозина предполагат, че тя готви нов проект, в който да разкаже за личния си живот.
 
Иначе наскоро бе съобщено, че след обвиненията в расизъм на Хари и Меган, Кейт Мидълтън е изиграла важна роля за изготвянето на позицията на кралското семейство.
 

Лятна мода: Кейт Мидълтън с рокля, любима на Иванка Тръмп

Код розово: Кейт Мидълтън с кукленска рокля

Може ли принц Хари и Меган Маркъл да се откажат от името Уиндзор?

 

Смята се, че тя е държала да бъде упоменато в изявлението, че „спомените може да варират“, с което да се каже ясно, че братът на мъжа ѝ и съпругата му могат да изопачат фактите в своя полза.

Още за новите планове на Меган Маркъл и Кейт Мидълтън ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase