БГНЕС
Марго Роби има специална тайна, с която поддържа визията си безупречна, по подобие на емблематичната кукла Барби.
 
Ако до този момент сте живели в пещера, ще ви припомним, че на 21 юли излиза филмът „Барби“ с участието на австралийската актриса и Райън Гослинг, предлагащ един по-различен поглед върху историята на известната детска играчка. Интересът към проекта започна още с обявяването на главните роли, както и с новината, че Грета Гъруиг сяда на режисьорския и сценаристкия стол.
 
Като Барби, Роби може да лети надолу по стълбите и да ходи по вода, но зад фантастичния стил на живот, розови дрехи и блясък, актрисата трябва да поддържа сериозна и последователна уелнес рутина. В режима ѝ са включени тренировки и здравословен начин на хранене, като част от упражненията за поддържане на фигура включват емблематични за Барби движения.
 
Не забравяйте, че уелнес рутината на една знаменитост вероятно е много различна от нашите. Известните личности имат парите и ресурсите, за да направят здравословния начин на живот да изглежда като детска игра, разполагайки с лични треньори, домашни фитнеси и професионални готвачи. Но въпреки че повечето от нас не разполагат с подобни удобства, не трябва да забравяме да се грижим добре за тялото си, спазвайки режим, подходящ за самите нас и нашите цели.
 
Ако все пак искате да изглеждате като Марго Роби, ще ви споделим няколко тайни от нейния начин на живот, които може да се опитате да следвате.
 
Фитнес рутина
 
Емблематичната фигура на Барби няма как да се постигне без усилена работа както в кухнята, така и във фитнеса. Именно затова Роби полага много усилия, за да се трансформира в любимата на поколения детска играчка, а трейлърите и снимките зад кадър са доказателство, че опитите ѝ се увенчават с успех.
 

Марго Роби показва Къщата на Барби – с безводен басейн, розова кухня и голяма пързалка

Марго Роби и Райън Гослинг вече и в куклен вариант

Истинските Барби и Кен – розовите Марго Роби и Райън Гослинг на червения килим

Една от основните тренировки, които Марго спазва, е карането на ролери. Актрисата не слиза от тях дори след края на снимките. В свое интервю за Vogue, тя споделя, че обожава да се движи по този начин в ежедневието си, като рядко натиска спирачките и просто се опитва да не удари хората срещу себе си. Започва да кара кънки заради ролята си на Тоня Хардинг в „Аз, Тоня“, като интервюто ѝ пред модната библия дори се води, докато тя кара ролери.

Как още поддържа своя външен вид Марго Роби, както и други тайни за красота, ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase