Getty

Лионел Меси бе представен официално като играч на „Интер Маями“. И докато някои анализатори говорят за това какво ще постигне за отбора на Дейвид Бекъм, други не спират да коментират визията на неговата съпруга. В неделя тя привлече вниманието на фотографите, появявайки се като истинска Барби.

Антонела и синовете на Меси – Тиаго, Матео и Чиро, се присъединиха към него на стадиона, за да го аплодират заедно с останалата публика, дошла за неговото ново начало. И коментарите в социалните мрежи за нейната визия в стил Barbiecore не закъсняха.
 
Усмихвайки се край Виктория Бекъм, известната инфлуенсърка и модел впечатли с перфектната си фигура, облечена с розов панталон, съчетан с бял корсет.
 
Яркорозовите панталони с висока талия, като тези на жената до Меси, са хит за лято 2023. Независимо дали са с широки крачоли или тип цигара, плътно прилепнали по тялото. От друга страна по-късият топ, приличащ на корсет, е идеалното допълнение.
 
Феновете нарекоха Антонела най-красивата жена
 
След появата на красавицата на терена, футболните запалянковци, сред които и много жени, не пропуснаха да отбележат във Facebook и Instagram колко добре изглежда. Някои пък посочиха, че тя винаги е подкрепяла мъжа си – още от ученическите години, до пристигането му в „Интер Маями“.
 

Лео Меси отвори нов хотел в Андора

Дамски чанти – жената на Меси с уникален модел на Dolce & Gabbana

Розово – как да го включите в грима си?

„Мисля, че Антонела Рокуцо е най-красивата жена на тази планета!!!“, „С цялото ми уважение – каква жена е тази Антонела…“, „Колко е красива Рокуцо. Какво ли не бих дал за една целувка с нея“, пишат фенове за ослепителната жена на Лионел.

Още за визията на жената на Меси и други новини за звездни двойки ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase