БГНЕС

Зейн Малик застава пред света като едно 17-годишно момче със смесени корени, опитващо се да си пробие път в музиката. Участва в X Factor през 2010 година, впечатлявайки публиката и журито в първия кръг. След това обаче не преминава пресявката и е елиминиран от шоуто. Късметът му се усмихва, когато Саймън Кауел го включва в момчешката банда One Direction, която, въпреки третото си място в състезанието, се превръща в истински музикален феномен.

Групата, съставена от Малик, Хари Стайлс, Найл Хоран, Луи Томлинсън и Лиъм Пейн, създава пет албума за пет години, които стават номер едно в множество държави по света. Дебютната им песен What Makes You Beautiful се превръща в номер едно в американската музикална класация за сингли и се превръща в най-високопоставената великобританска песен в Billboard Hot 100 от 1998 година насам.
 
След множество турнета, чупещи рекорди по посещаемост и спечелени приходи, бандата обяви, че Зейн Малик е решил да напусне през 2015 година. По това време се говореше за свади между момчетата, но всяко едно от тях отрече подобни слухове и официалната версия бе, че Малик просто иска да продължи соловата си кариера. Колкото и да се опитваха, останалите четирима членове не успяха да се задържат дълго време заедно, след което всеки продължи сам.
 
През годините Малик се насочи към доста по-различна музика от тази, която One Direction правеше, което му спечели още повече фенове. Той също така доби славата на един от най-сексапилните мъже в музикалната индустрия, което пък му осигури множество последователи в социалните мрежи, рекламни договори и допълнителни средства.
 
В личен план изпълнителят имаше дългогодишна връзка с Джиджи Хадид, от която се ражда и момиченцето Кай. Докато беше в отношения с моделката, Зейн реши да се оттегли от светлината на прожекторите, като се фокусира върху грижата за психичното си здраве и укрепване на семейните връзки. Въпреки опитите му, изпълнителят трябваше да прекрати връзката си с Хадид след шумен скандал, в който бе замесена и майка ѝ – Йоланда.
 
Сега Малик е готов да сподели своята част от всичките истории, в които името му се споменаваше през годините. Той даде първото си интервю от шест години насам, за подкаста Call Her Daddy, като различни моменти вече започнаха да се въртят в социалните мрежи, докато се чака целият епизод. Най-обсъжданият е този, в който Зейн говори за Кай и ролята си на баща.
 

Феновете са в еуфория: Зейн Малик пее акапелно песен на One Direction

След обвинения в насилие: Джиджи Хадид и Зейн Малик се разделиха

Зейн Малик за ролята си на баща и живота с Джиджи Хадид

Британският изпълнител споделя, че е избрал да направи крачка назад от светския живот, защото е смятал, че с бившите си колеги от One Direction са били твърде използвани и преследвани след огромния успех на групата. Тогава решил, че не иска дори да дава интервюта, като по този начин си даде почивка от всичко, което го е заобикаляло, докато е бил част от бандата.

 

Какво сподели Зейн Малик и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase