БГНЕС

Карли Клос официално е майка на две деца!

В четвъртък, на 13 юли, 30-годишната моделка и съпругът ѝ Джошуа Кушнер се похвалиха, че в семейството им вече има още едно бебе. Гордият татко сподели вълнуващата новина в социалните мрежи, показвайки и първа снимка на новороденото.
 
„Добре дошъл в света“, написа той под кадъра, на който бебето е със синя шапка и увито в бяло одеялце. Цветът на аксесоара накара голяма част от феновете да предположат, че детето е момченце, но до този момент няма потвърждение от родителите. Карли и Джошуа обичат да държат личния си живот далеч от общественото пространство, осигурявайки на децата си повече уединение и спокойно детство.
 
През май тази година, докато беше сред гостите на Met Gala, Клос обяви втората си бременност. Бившата моделка на Victoria's Secret се появи с прилепнала черна рокля, украсена с перлени детайли и колан около кръста. Тоалетът описваше чудесно тялото ѝ и показа на целия свят наедрялото коремче на Карли. Тя обаче остана безмълвна относно пола и термина си.
 

Карли Клос с урок по сексапил към всички майки

Супермоделът Карли Клос роди първото си дете

По време на интервю за Entertainment Tonight на червения килим, моделката разкри защо е избрала точно Met Gala, за да обяви щастливата семейна новина. „Това е най-важната вечер в модата, разбира се, и съм истински изненадана, че успях да запазя подобна тайна толкова дълго време“, каза тя. Шеговито помоли журналистите да не казват, че е нарушила правилата на модния бал, като е взела със себе си и още един човек.
 
Още за модела Карли Клос и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase