Снимка: БГНЕС

Мадона обяви, че ще се съсредоточи върху здравето, както и че е в процес на възстановяване след престоя си в интензивно отделение, предадоха осведомителните агенции.

Американската суперзвезда, която е на 64 години, променя и дати от турнето си.

"Благодаря за положителната енергия, молитвите и пожеланията за излекуване и кураж. Усетих вашата любов. В процес на възстановяване съм и изключително благодаря за всички благословии в живота ми", написа Мадона в профила си в Инстаграм.

Тя споделя също, че след като се събудила в болницата, първо помислила за децата си.

"Втората ми мисъл беше, че не искам да разочаровам всички, които са си купили билети за моето турне… Не исках да разочаровам и хората, които през последните няколко месеца работиха неуморно с мен, за да направят шоуто. Мразя да разочаровам когото и да било", написа още Мадона.

Певицата обаче изтъква, че в момента вниманието й е насочено към здравословното й състояние и възстановяването.

"Уверявам ви, че ще се върна при вас веднага, когато мога", се казва в публикацията й в Инстаграм.

Мадона информира феновете си, че ще бъдат променени датите от турнето й в Северна Америка, като концертите й ще започнат в Европа през октомври, предаде БТА.

Според предварителните планове изпълнителката трябваше да започне турнето си "Madonna: The Celebration Tour" от Канада на 15 юли. Миналия месец обаче мениджърът й Гай Осиери съобщи, че певицата страда от "сериозна бактериална инфекция", заради което е била настанена в интензивно отделение за няколко дни.

Планираното турнето ще бъде първото след "Madame X", което приключи през 2020 г., припомня ДПА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase