Снимка: архив, БГНЕС

Мадона обяви, че ще се съсредоточи върху здравето, както и че е в процес на възстановяване след престоя си в интензивно отделение.

Американската суперзвезда, която е на 64 години, променя и дати от турнето си.

Още по темата
"Благодаря за положителната енергия, молитвите и пожеланията за излекуване и кураж. Усетих вашата любов. В процес на възстановяване съм и изключително благодаря за всички благословии в живота ми", написа Мадона в профила си в Инстаграм.

Тя споделя също, че след като се събудила в болницата, първо помислила за децата си. "Втората ми мисъл беше, че не искам да разочаровам всички, които са си купили билети за моето турне… Не исках да разочаровам и хората, които през последните няколко месеца работиха неуморно с мен, за да направят шоуто. Мразя да разочаровам когото и да било", написа още Мадона.

Певицата обаче изтъква, че в момента вниманието й е насочено към здравословното й състояние и възстановяването. "Уверявам ви, че ще се върна при вас веднага, когато мога", се казва в публикацията й в Инстаграм.

Мадона информира феновете си, че ще бъдат променени датите от турнето й в Северна Америка, като концертите й ще започнат в Европа през октомври.

Според предварителните планове изпълнителката трябваше да започне турнето си "Madonna: The Celebration Tour" от Канада на 15 юли. Миналия месец обаче мениджърът й Гай Осиери съобщи, че певицата страда от "сериозна бактериална инфекция", заради което е била настанена в интензивно отделение за няколко дни.

Планираното турне ще бъде първото след "Madame X", което приключи през 2020 г., припомня ДПА.
(БТА, Теодора Славянова)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase