БГНЕС

Кейт Мидълтън е запълнила празнотата в живота на принц Уилям. Създавайки семейство с него, тя му дала всичко, което Чарлз и Даяна не успели като родители. През тази година, в която двамата отбелязаха 12 години от сватбата, принцът на Уелс не може да бъде по-благодарен за предаността и любовта на своята съпруга.

Според Джени Бонд, която е бивш кралски кореспондент на BBC, днес по-големият син на краля има онази стабилност, на която като малък не можел да разчита. Особено след развода на родителите си и нелепата смърт на майка му.
 
Експертът посочва, че 41-годишната принцеса на Уелс е успяла да изгради с него семейството, за което той винаги си мечтаел.
 
„Няма съмнение, че Кейт е дала на Уилям всичко, което е липсвало в собствения му семеен живот: любящо, дълбоко партньорство, основано на приятелство, страст и взаимно уважение, плюс по-широка, уредена и щастлива връзка със свекърва му“. Това коментира Джени за неговия брак пред списание OK!.
 
Родителите на Кейт обожават принца
 
„Майкъл и Карол Мидълтън посрещнаха Уилям в дома си и се отнасят с него като с член на семейството. Той може да се отпусне с тях, да им се довери и да бъде себе си по начин, по който може да се справи само с много малко други хора“, обяснява биографът.

Извън кралската ложа и с тоалет като Даяна – Кейт Мидълтън на „Уимбълдън“

Уилям и Кейт с различни титли в Шотландия. Защо?

Биограф: Кейт Мидълтън с важна роля в семейството

Джени посочва, че родителите на Кейт обожават принца. И са доста близки с него, като често прекарват времето си в дълги разговори с него. На същото мнение са и много британци.

Още за отношенията между Уилям и Кейт, както и други новини от британския кралски двор, ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase