БГНЕС

Дъщерята на Джеки Чан твърди, че сладкият клип, който стана популярен из социалните медии, е „фалшив“ и че всъщност актьорът я е „изоставил“. Видеото на Джеки Чан, в което той прекарва много сладък момент с дъщеря си, всъщност е част от негов филм, а момичето изобщо не е истинската му дъщеря, която се казва Ета Нг Чок Лам.

 
Отчуждената Ета твърди, че баща ѝ е хомофоб и я е изоставил, след като е разбрал и не е приел сексуалната ѝ ориентация.
 
По-рано тази седмица феновете похвалиха 69-годишния Чан, когато изгледаха видео, на което той се държи сладко с дъщеря си, преглеждайки старите си известни каскади. Те си мислеха, че целият момент е напълно възхитителен, но обратът е, че това не е дъщеря му, а просто млада актриса, която се прави на негова дъщеря. Клипът всъщност е момент от новия му филм Ride On.
 
В лентата Чан играе каскадьор, много приличащ на самия себе си в реалния живот. Но истинската му дъщеря реши, че сега е точният момент да проговори за разбитата им връзка.
 
Лесбийката Ета Нг Чок Лам твърди, че Джеки е хомофоб и че тя е останала бездомна в резултат на неговите чувства към сексуалността ѝ. 
 
Ета и съпругата ѝ всъщност се борят сами с живота и им е трудно да се издържат. Ета дори твърди, че двете с любимата ѝ е трябвало да спят под мост. Тя казва още, че е правила и няколко опита за самоубийство в миналото.
 
Сайтът PinkNews съобщи, че когато роденият в Хонконг Чан бил попитан за сексуалността на дъщеря си, той казал: „Ако тя е щастлива, това е добре.“

 
 

 

Джеки Чан се извини на обществото за престъпленията на сина си
 
Ета е родена през 1999 г. от извънбрачната връзка на Чан с майка ѝ Илейн Нг И-Лей.

Още за Джеки Чан и дъщеря му, както и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase