БГНЕС

Адел има какво да каже по отношение на феновете, хвърлящи предмети по музикалните артисти по време на концерти, и не се страхува от последиците.

Въпреки че до този момент не е пряко засегната от ситуацията, част от колегите на британката бяха замеряни с различни вещи през последните няколко седмици. Ава Макс, Келси Балерини и Бебе Рекса бяха сериозно ранени по време на изпълненията си в различни части на света. Първата беше шамаросана по средата на изпълнение, втората бе ударена в окото с гривна, а Рекса излезе с посинено око от сцената, след като мъж хвърли по нея мобилния си телефон.
 
По време на едно от изпълненията си в Лас Вегас миналия уикенд, Адел спря за малко шоуто, за да сподели мнението си по тези, меко казано, странни ситуации. Видеото с ядосаната певица бе споделено в социалните мрежи от присъстващ фен, като събра хиляди харесвания и одобрителни коментари. По думите на потребителите, Адел е в пълното си право да изразява яростта си и да не спестява нищо на агресивната публика.
 
„Забелязахте ли как наскоро много хора забравиха да показват възпитание? Започнаха да хвърлят неща на сцената. Видяхте ли това? Предизвиквам ви да направите и това с мен. Наистина. Ще ви убия“, каза тя под бурните аплодисменти на присъстващите.
 

Травис Скот е издирван от полицията заради нападение

Опит за нападение над Джъстин Тимбърлейк

Бенедикт Къмбърбач спаси човек от нападение

Носителката на „Грами“ след това извади огромно изкуствено оръдие, с което изстрелва тениски към публиката. Виждайки иронията в момента, тя не пропусна да се пошегува. „Спрете да хвърляте неща по артистите, но може да изстрелвате неща по хората. Напълно различно е. Трябва да се върна зад сцената и да върна пистолета си за тениски“, каза Адел с усмивка на лице.

Още за Адел и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase