Getty

Новият месец идва с нови разкрития за връзката между Шакира и Пике, която се превръща в истинска сапунена сага по примера на Джони Деп и Амбър Хърд и Анджелина Джоли и Брад Пит.

След като бившият футболист на „Барселона“ публично беше заклеймен от голяма част от потребителите в социалните мрежи, беше осмиван в песните на бившата си приятелка, сега се намеква, че може би Шакира малко е преигравала и преувеличавала. Според нови твърдения, двойката е била в отворена връзка цели три години преди раздялата, като няколко седмици преди официалния край дори са живели отделно.
 
Футболистът и изпълнителката се разделиха през юни миналата година, прекратявайки 11-годишна връзка, която роди две момчета. В момента бившите партньори живеят на различни континенти, като Пике се намира в Испания с новата си приятелка, а Шакира е в Маями със синовете си Саша и Милан. Смята се, че тя също е продължила напред, започвайки връзка с пилота от Формула 1 Луис Хамилтън.
 
В продължение на месеци обаче се спекулираше, че Жерар е изневерил многократно на приятелката си, като омразата към него се засили, след като той бе уловен в прегръдките на много по-младата Клара Чия още преди официалното съобщение за раздяла. Той на няколко пъти е отричал твърденията, като е категоричен, че не е престъпвал границата на доверие и не е изневерявал на никого. 

Жерар Пике повтаря с Клара Чиа нещата, които вече е правил с Шакира

Талант по наследство – синовете на Шакира показаха музикални заложби

Жерар Пике след раздялата с Шакира: Искам да остана верен на себе си

Според испанския журналист Хосе Антонио, Шакира и Пике са били в отворена връзка три години преди раздялата.
„Има едно съгласие между двете страни, че всеки е свободен да прави каквото си иска, но пред света все още са двойка“, казва той в испанските медии.

Още за отношенията между Шакира и Пике ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase