Getty

„Сексът и градът“ определено има драма, която си заслужава да се гледа, особено като се има предвид, че темите, които се разискват, са доста близки до реалността. Оказва се обаче, че зад камерата има също толкова големи проблеми, колкото пред нея, и феновете не могат да решат кое си струва повече да се гледа – любовните неволи на Кари и приятелките ѝ или неразбирателството между Ким Катрал и Сара Джесика Паркър и обвиненията към Крис Нот в сексуален тормоз.

Докато проблемите между екранните Кари и Саманта може да бъдат разрешени, след като стана ясно, че Катрал ще се завърне в „И просто така“, макар епизодично, то Крис Нот изпадна в дупка, от която трудно би излязъл. Актьорът беше обвинен в сексуален тормоз и изнасилване от няколко различни жени, които твърдят, че той е имал отношения с тях, когато вече е бил женен. Нот отрича, но това не спаси героя му в „И просто така“, който случайно беше убит още в първите епизоди.
 
Постепенно скандалът се разрасна и се появиха твърдения, че Крис, станал известен с ролята си на Тузаря в „Сексът и градът“, вече води студена война със своите колежки. Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис открито застанаха зад дамите, обвиняващи колегата им в сексуално посегателство, като заявиха, че никой не трябва да бъде освободен от отговорност, ако бъде доказано, че е виновен.
 
Според местни американски медии, Нот е бил персона нон-грата на снимачната площадка на „И просто така“, като бунтът се е водел пряко от трите главни актриси. Изведнъж всички спрели да говорят с него, да го канят на общи излизания или партита, като дори не получавал поздравления за рождения си ден. В статиите на таблоидите се цитират думи на източници, които казват, че Нот бил наистина озадачен защо Паркър и колежките ѝ са го изолирали толкова много.
 

Крис Нот защити Сара Джесика Паркър от коментарите на Ким Катрал

Крис Нот от „Сексът и градът“ – контузен по тротоара в Манхатън

Съпругата на Крис Нот отговори на обвиненията в сексуален тормоз

След като твърденията за „война“ между Крис и останалите бяха публикувани, актьорът се почувства длъжен да им отговори. Той публикува снимка от статия в New York Post, в която се казва, че е бил изоставен от колежките си, след като е бил обвинен в сексуално посегателство. В статията се цитират анонимни източници, които споделят вътрешна информация от снимачната площадка.
 
„Обикновено не отговарям на такива неща. И знам, че хората обичат драмата и клюките. Но тази история е пълна глупост“, категоричен бе Нот. Актьорът обаче не коментира истинските си отношения с актрисите от сериала, както и защо е трябвало да напусне още в първите епизоди.

Още за напускането на Крис Нот от сериала и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase