БГНЕС

Том Круз е един от малкото късметлии на света, които работят това, за което са мечтали цял живот.

60-годишният актьор се появи на червения килим в Рим за световната премиера на „Мисията невъзможна 7: Пълна разплата – част първа“ и заяви, че смята работата си за привилегия, която счита за истинска благословия. От известните Испански стълби във Вечния град, Круз каза, че киното е сила, която обединява хората от различни култури, националности и вярвания.
 
„Това е нещо, с което израснах, което ме вдъхнови да мечтая и да желая да пътувам из света. Целта ми от много малък беше да правя филми и да пътувам. Не просто да бъда турист, а да работя в този свят и да разбера кинокултурата“, каза още Круз. Допълва, че никога не е приемал успеха си за даденост, а винаги е работил за него и се е опитвал да е по-добър с всеки изминал филм.
 
Актьорът се появи на червения килим преди премиерата с режисьора на „Мисията невъзможна 7“ Кристофър Маккуори, както и с част от актьорския състав – Есай Моралес, Саймън Пег, Фредерик Шмид, Шей Уигъм, Мариела Гарига, Ребека Фъргюсън, Хейли Атуел, Пом Клементиев и Ванеса Кърби.
 
По време на речта си Круз благодари на Маккуори, който режисира предишните два филма „Мисията невъзможна“ и също така пише сценария за „Топ Гън: Маверик“. По думите на актьора, режисьорът има пръст във всеки един негов проект през последните 16 години. „Той е моят креативен брат и невероятен човек“, каза още Том.
 

Том Круз в прегръдките на бивше гадже

 

Том Круз ще снима филм в открития космос

 

Том Круз кацна с хеликоптер на премиерата на „Топ Гън: Маверик“

Сътрудничеството между Круз и Маккуори датира поне от 2008 година, когато последният пише сценария за „Операция Валкирия“, в който актьорът играе под режисурата на Брайън Сингър. Въпреки че тук е само сценарист, Кристофър режисира Круз в „Джак Ричър“ през 2012 година. Три години по-късно той режисира и първата си част от поредицата „Мисията невъзможна“, която тогава е пета за целия франчайз.

Още за премиерата на филма с Том Круз и други новини от света на киното ще откриете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase