БГНЕС
Принц Албер, който често е придружаван от съпругата си на различни събития, се появи соло на Телевизионния фестивал в Монте Карло. Случайно или не съвсем, там той се засече с Джазмин Грейс Грималди – неговата извънбрачна дъщеря.
 
31-годишната блондинка, чиято майка е бивша американска сервитьорка, също е получила покана за галавечерта, на която нейният баща държа реч от сцената.
 
Макар двамата да не са отишли на фестивала заедно, се предполага, че със сигурност са разменили няколко приказки далеч от камерите.
 
„Създаден през 1961 г. от принц Рение III, този фестивал награждава най-добрите международни телевизионни продукции... На тази церемония по откриването Льо Пренс връчи Международната награда за най-добра надежда на френската актриса Джулия де Нунес за ролята ѝ в сериала „Бардо“. Това съобщиха от пресцентъра на монакското семейство.
 
На събитието принц Албер е почел американския писател Харлан Коубън, като му връчил почетна степен за „изключителен принос към литературата, изкуствата и развлеченията в света“. След това гостите на фестивала са станали свидетели на глобалната премиера на филма Shelter. Той е базиран на произведението на американския писател.
 
Джазмин смени две визии на фестивала
 
Първородното дете на принца на Монако показа няколко снимки от събитието, за което се появи в ослепителна визия в син цвят.
 
„Наистина се радвам, че дойдох... Това е първият ми фестивал в Монако и се гордея, че съм тук. Дойдох да представя семейството си и да рекламирам актьорската си игра“, сподели младата актриса, която върви по стъпките на своята баба – Грейс Кели. 

Принц Албер на бал без жена си Шарлийн

Принц Албер: 65 са новите 45

За празниците – показаха четирите деца на принц Албер

За първия ден Грималди е избрала дълга рокля в яркосин цвят. Тя е с открито деколте, декорирано с множество пера. Моделът е с дълги допълнителни ръкави, които също са с ефектните пухкави елементи.

Още за извънбрачната дъщеря на принца на Монако и други новини за кралските семейства по света, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase