БГНЕС

След развода си с Брад Пит, Анджелина Джоли успя да се съсредоточи върху себе си и грижите за децата. Тя се снима във филми, занимава се с благотворителност и пое вниманието към шестимата наследници, които са три биологични и три осиновени.

Освен това се зае и със съвсем ново занимание и се очаква съвсем скоро да стане и дизайнер. Оказа се обаче, че още нещо ѝ липсва – и това не е нов партньор в живота, а седмо дете.
 
Според източници, близки до актрисата, Джоли мисли за осиновяване повече от година. Може би новото ѝ дете ще е родом от Ямайка. Не толкова отдавна тя отлетя в тази страна. Има шанс актрисата да вземе бебето от местен приют. Все още обаче няма официално потвърждение на тази информация.
 
Джоли вече е говорила за плановете си пред децата си. Те са дали своята подкрепа на майка си и ще се радват да видят нов член в семейството. Оказва се, че децата, които вече са пораснали, също са в очакване това да се случи най-скоро.
 

Анджелина Джоли отговори на обвиненията на Пит за продадената винарна

Анджелина Джоли и синът ѝ Мадокс като младоженци в Белия дом

Анджелина Джоли продала 50% от семейните лозя на руски олигарх

В същото време Джоли продължава да е в обтегнати отношения със своя бивш съпруг Брад Пит. И ако в началото на развода двамата се караха предимно за попечителството на децата им, то сега в сърцето на раздора е общата им винарна, която според последни данни актрисата е продала на руски бизнесмен и е пренебрегнала желанието на Пит, ако реши да продава, то предложението да е отправено първо към него.
 
Звездата от „Имало едно време в Холивуд“ обвини майката на децата си, че тя тайно е продала 50% от семейните им лозя във Франция. Това е станало по време на техния спор за попечителството над децата през 2021 г.

Още за плановете на Анджелина Джоли ще oткриете в Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase