БГНЕС

Джорджина Родригес така и не успя да мине под венчило с Кристиано Роналдо. Въпреки това, двамата са сключили нещо като предбрачно споразумение. Според него, дори и да се разделят, тя ще получава доживотна издръжка от футболиста.

В случай, че любовта между двамата приключи един ден, брюнетката е пожелала да взима от спортиста месечна сума. По данни на Daily Mail, двамата се разбрали тя да е 86 000 паунда.
 
Джорджина и Роналдо без брак в Саудитска Арабия
 
Както вече писахме, след като известният нападател се премести в Ал Насър Рияд, той трябваше да се съобрази с местните закони. Дори накара жена си да покрие главата си, отивайки на гала събитие. Но що се отнася до това, че той няма брак с Джорджина, от местните власти направиха изключение за него.
 
По данни на TV Guia, двамата отдавна се договорили, че ако се разделят, тя ще получава финансова подкрепа дългосрочно.
 
Изданието съобщава, че споразумението ще прехвърли собствеността върху семейния дом в Мадрид – La Finca, на Джорджина. Тя ще получава и месечна издръжка от 85 900 британски лири (100 000 евро) до края на живота си.
 

Джорджина Родригес тръгна на уроци по туърк

Кристиано Роналдо реагира на слухове за раздяла с Джорджина

На спа с екстри – Джорджина разказа за секса с Роналдо

Футболистът и 29-годишната му приятелка имат връзка от 2016 г. Двамата имат две общи деца – Алана Мартина и Бела Есмералда. Последното се роди миналата година, след като братчето му близнак почина при раждането. Отделно Роналдо е горд татко на Кристиано-младши, чиято майка остава в тайна. Той има и близнаци, родени от сурогатна майка – Матео и Ева.
 
Верен ли е слухът, че Роналдо и Джорджина са се разделили, както и още новини за звезди, ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase