БГНЕС/ Getty
fallback

Преди седмица Ал Пачино изненада света след като се оказа, че очаква четвъртото си дете на 82-годишна възраст, присъединявайки се към бандата на най-възрастните татковци в света на шоубизнеса. Само няколко дни по-рано неговият колега и вечен екранен съперник Робърт де Ниро, на 79 години, пък обяви, че е приветствал седмото си дете – момиченце!

 
Видимо е, че сред известните и богатите, тенденцията мъжете в по-напреднала възраст да правят деца не е рядкост и дори вече се възприема за нещо нормално.

А ето и кои са най-възрастните нови татковци сред известните:
 
Ал Пачино – баща на 82
 
Ал трябва отново да стане баща тези дни, след като стана ясно, че неговата 29-годишна приятелка Нур Алфала е бременна в осмия месец. Това ще бъде първото бебе за Нур. Ал вече е баща на три деца от предишни връзки: звездата споделя 22-годишните близнаци Оливия и Антон Джеймс с актрисата Бевърли Д'Анджело и има 33-годишна дъщеря Джули, която е от връзката му с треньорката Ян Тарант.
 
Преди да срещне Пачино, Нур излизаше с фронтмена на The Rolling Stones – Мик Джагър, който също е в доста напреднала възраст. Около това, все още неродено дете, се появиха различни слухове – първо че Ал е поискал тест за бащинство, а после, че бебето е желано и е заченато по естествен начин.

Робърт де Ниро – баща на 79
 
Съвсем наскоро 79-годишният актьор посрещна седмото си дете от 45-годишната си приятелка Тифани Чен. В интервю за ET Canada, попитан за шестте си деца, Де Ниро коригира репортера, казвайки: „Всъщност седем“, добавяйки: „Току-що ми се роди бебе“. Другите му шест деца са Дрена, Рафаел, Джулиан, Арън, Елиът и Хелън Грейс, които споделя с три различни жени.
 
Дрена (51) и Рафаел (46) са от първата му съпруга Даян Абът, за която Робърт се ожени през 1976 г. и с която официално се разведе през 1988 г. Той приветства синовете близнаци Джулиан и Арън (27) с бившата си приятелка Туки Смит. Втората му съпруга беше Грейс Хайтауър, от която Робърт има две деца – 24-годишния Елиът и 11-годишната Хелън Грейс. Двамата бяха разделени за кратко между раждането на двете им деца, а се разведоха през 2018 г.

Бърни Екълстоун – баща на 89
 
Шефът на Формула 1 Бърни и 44-годишната му съпруга Фабиана Флоси, обявиха раждането на първото си дете – момче, през 2020 г. „Имаме син, когото кръстихме Ейс. Толкова съм горд“, каза пред медиите в Швейцария 92-годишния Бърни, който тогава беше на 89 години. Преди това Бърни призна в интервю, че не се притеснява да има дете в по-напреднала възраст. „Не виждам разлика между това да си баща на 89 или на 29. Имаш същите проблеми, предполагам.“.
Ал Пачино наруши мълчанието за бебето

Ал Пачино иска тест за бащинство
 
 

 
 
Подобаващо: Ал Пачино с младото си гадже на плажа
 
 
Британският бизнесмен има три дъщери от предишни бракове – Дебора, Тамара и Петра Екълстоун. Освен това е дядо на пет внучета и дори има един правнук.

Още за най-известните възрастни татковци и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Хохохо

преди 10 месеца

Има много по убави арабеси и мексикани,ама дедото иска некоа чаавето да му осигури, че има богати родители кафявата

18

Ал Пачино

преди 10 месеца

Които има пари ще боцка младичко

17

ха ха

преди 10 месеца

"Бащи'' ама само на хартия.Азиатските и арабските златотърсачки се подиграват на някогашните холивудски звезди.Но старост,нерадост дори и за тях.

fallback