БГНЕС

Дженифър Анистън е една от малкото актриси, които някакси успяват винаги да излязат сухи от водата. Печели си огромна слава през 90-те години, влизайки в ролята на разглезената Рейчъл Грийн, която постепенно научава нещата от живота. Въпреки шумния си развод с Брад Пит, Анистън остава далеч от драмите и проблемите, отказвайки да коментира изневярата на бившия си с Анджелина Джоли. 

Постепенно актрисата се опита да излезе от образа на Рейчъл, отдалечавайки се от телевизията за сметка на киното. Романтичните комедии с нейно участие се харесват не само на публиката, но и на критиците, печелейки й множество награди. Преди три години Анистън се завърна на малкия екран със сериала The Morning Show, където си партнира с приятелката си Рийз Уидърспун. Двете жънат огромен успех с проекта, който се очаква да се завърне за трети сезон съвсем скоро.

Освен с актьорския си талант, Анистън впечатлява и с неостаряващата си фигура. Навлизайки в 50-те си години, тя продължава да бъде вдъхновение за множество жени по света с неспирните си тренировки и здравословния начин на живот. Съвсем накоро Дженифър се похвали с интензивните си кардио тренировки, като напомни на голяма част от последователите си, че лятото е много близо. 

 

Звезден фитнес: Тренировката на Дженифър Анистън ще ви изпоти  

Дженифър Анистън: Едно цяло поколение смята „Приятели“ за обиден сериал

Дженифър Анистън за първи път потвърди, че е опитвала инвитро оплождане, но без успех

Въпреки че е наясно с визията си, Анистън не обича да получава комплименти, ако ще бъдат от сорта на "изглеждаш чудесно за възрастта си". В интервю за Vogue тя споделя, че не иска да чува подобни коментари не само за себе си, но и за останалите жени. Казва, че по този начин се слагат бариери относно това какво можеш да правиш или как трябва да изглеждаш на определени години. 

 

"Това ме влудява. Не мога да го понасям. Това е ужасен навик в нашето общество да поставяме такива определения. Не знам дори какво значи да изглеждаш добре за възрастта си", споделя Анистън. Допълва, че никой не може да й казва как да се чувства, защото в момента изпитват по-голямо удоволствие от визията си, отколкото когато е била на 20 години.


Какво споделя още Дженифър Анистън за остаряването и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase