БГНЕС
fallback

След като се раздели с Камила Мороне, Леонардо ди Каприо бе засечен с няколко красиви модели – сред които Джиджи Хадид, Ирина Шейк и други, но до този момент нищо не показа, че актьорът е намерил нова любов.

Дори се заговори, че той се среща само с млади момичета, което твърдение пък обиди звездата от „Титаник“, но ето, че именно с млад модел беше засечен актьорът.
 
Леонардо Ди Каприо беше забелязан в компанията на 22-годишната Меган Рош. Двамата заминаха заедно за слънчевия остров Ибиса, предава Daily Mail.
 
Леонардо и Меган отлетяха заедно на почивката с частен самолет, като папараци ги засякоха по време на почивката им на яхта, а вечерта двамата са излезли и заедно на вечеря.
 

Няма модели, няма миски - любимата жена на Леонардо ди Каприо е майка му

Леонардо ди Каприо и Камила Мороне продължават да се виждат

Леонардо ди Каприо не си губи времето: Актьорът уловен с ново гадже

Новината за поредното красиво завоевание на Ди Каприо породи за пореден път полемика, че той продължава да избира винаги момичета, които са под 25 годишна възраст. И ако до един момент това е било наред, то с напредването на времето и неговото остаряване (звездата вече е на 48 години), това вече не изглежда особено приемливо.
 
Още за гаджето на Леонардо ди Каприо и други новини за звезди, ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Чичо Лео

преди 10 месеца

На 20 годишните още като им кажа къде отиваме и те си знаят каквп ги чака..

23

~

преди 10 месеца

Познавах една, беше на 20 когато успя да се хване с един 40 годишен психар, той се разведе, а тя беше толкова горда чак приемаше поздравления по улиците.

22

Анонимен

преди 10 месеца

"отлетяха заедно на почивката с частен самолет". Той не се ли бореше за опазване на планетата? Какви са тия замърсявания с частен самолет и яхта?

fallback