Getty

Съвсем скоро Меган Маркъл и принц Хари отпразнуваха рождения ден на най-малката си дъщеря Лилибет. Момиченцето стана на 2 години. Журналистката Джени Бонд разказа за очакванията си от празника за OK Magazine.

Според Джени, в навечерието на тържеството тя е очаквала да види няколко знаменитости заедно със семейство Съсекс, както би било страхотно, и ако в този ден крал Чарлз III е подготвил специален подарък за внучката си в Монтесито в чест на нейния рожден ден.

 
Между другото, не толкова отдавна стана известно, че Чарлз III иска да даде на Лилибет някакъв практичен подарък. Твърди се, че монархът инструктирал своите помощници да направят къщи за кукли по поръчка, подобни на тези, които някога са имали малките принцеси Елизабет (бъдещата кралица) и сестра ѝ Маргарет.
 
Също така стана ясно, че принцеса Лилибет вече е получила много подаръци от родителите си и от своя по-голям брат арчи. А също така един ден се очаква да получи луксозен подарък от майка си Меган Маркъл. През 2015 г., дори преди да срещне принц Хари и шест години преди раждането на бебето, бъдещата херцогиня на Съсекс каза в интервю, че си е купила скъпа вещ, която един ден ще бъде наследена от дъщеря ѝ.
Фризьор разкрива повече за прическата на Меган Маркъл
 

 
Меган Маркъл ходи на партита без принц Хари
 

 
Как принц Хари и Меган Маркъл ще отбележат рождения ден на Лилибет?
 
Най-вероятно Меган ще поднесе специалния си подарък на дъщеря си по-късно, когато порасне, отбелязва изданието. Става дума за часовник Cartier Tank Francaise на стойност около £5000. 

Още за подаръка на Меган Маркъл и други новини от британското кралско семейство ще откриете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase