Снимка: БГНЕС
fallback

Егото на Том Круз е засегнато, след като актьорът загуби битката за Шакира от Луис Хамилтън.

Том и Шакира бяха забелязани заедно на автомобилно състезание в началото на май и се заговори, че между тях може да става нещо романтично.
 
После близка на певицата каза, че двамата са само приятели.
 
В последните седмици Шакира пък няколко пъти бе забелязвана в компанията на Луис Хамилтън и приятели - в ресторант, на парти, на лодка и т.н.
 
Сега Круз бил засегнат от това, че изпълнителката го е отрязала и е предпочела да опита да развие романс с приятеля на Том - Луис Хамилтън, твърдят приятели на актьора.
 
"Беше голямо поражение за егото на Том. Заболя го още повече, защото той счита Луис за приятел", обясни източник на "Radar Online".
 
Още за отношенията им четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Бай Дрън

преди 11 месеца

Хехе, защо Хамилтън да се хваща с красавици, като винаги може да ги има за една нощ? Май не разбирате какво целят звездите с подобни уж любовни връзки. Една така наречена красавица, ще му изпапка парите за година макс, ако Хамилтън и се върже да сключи брак.

23

Ела

преди 11 месеца

А Хамилтън знае ли, че Шакира го е избрала? Нали се беше отдал на селибатство? Едеа ли тази скумрия с мозък на тийнейджърка би го отклонила. Той може да се хване с истински красавици, а не с набедена такава.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Право на избор!

fallback